MAN FORTUNA OTOBÜS ÖZELLİKLERİ,MEN OTOBÜSLER FORTUNA



MAN FORTUNA MEGA

Fortuna & Fortuna MEGA

Aldığı uluslar arası ödüllerle tescillenmiş, modern ve aerodinamik dış görünümü, genişlik ve ferahlık hissi veren iç dekorasyonuyla dinlendirici bir atmosfer yaratan MAN Fortuna ailesi, şehirlerarası yolculuklarınızda arzu ettiğiniz “Huzur” ve “Güven”i bir arada yaşatmaya davet ediyor.

MAN Fortuna ailesi, MAN ticari araçlarının bilinen “Güvenlik, Konfor, Sağlamlık ve Yüksek Verimlilik” gibi geleneksel niteliklerini günümüzün tüm teknolojik olanaklarını kullanarak kullanıcılarını daha yüksek standartlara taşıyor.

Fortuna ailesi; yolculuk boyunca sıcak içeceklerin hazırlanması için sıcak su makinası, evye ve batarya ünitelerinden oluşan mini mutfak dolabı ve soğuk içecekler için buzdolabı ile donatılmıştır.
Hava kanalları üzerine entegre edilmiş; yolcular tarafından açılıp kapanabilen hoparlör sistemi, okuma lambaları, hava üfleçleri ve hostes çağırma düğmesi ile misafirlerini sürekli gözeten birinci sınıf bir seyahat sunar.

Tüm koltuklardan rahatlıkla izlenebilen monitör yerleşimi bulunur.

İsteğe bağlı olarak, 8 kanallı audio ses ve görüntü sistemi, mikrodalgalı sosis pişiricili, çay ve kahve makinalı ve çift termoslu ithal mini mutfak, WC ve WC üzerine ilave buzdolabı ve çöp kutusu seçenekleri ile yolculara daha konforlu seyahat imkanı sağlayacak özel donanımlara sahiptir.

Fortuna ailesi, misafirlerine geniş iç hacmi ile rahat bir yolculuk sunar. Estetiğin de ön planda tutulduğu yolcu kabininde geniş ve derin şapkalık rafları, şapkalık raflarına göz almayacak ve camlardan yansımayacak şekilde entegre edilmiş flouresant lambalar ile tavandan yansıtmalı indirekt aydınlatma, basamaklara gizlenmiş gece aydınlatmaları ve uçaklardaki gibi düz zemini ile yolcuların rahatı göz önünde tutulmuştur.

Aynı zamanda, kaza anında zeminden kopmayacak şekilde, otobüsün karoserine doğrudan monte edilmiş, geniş ve rahat koltukları ile yolcuların güvenliği de düşünülmüştür.

Fortuna otobüslerde standart 46+1+1 (Opsiyonel WC’li otobüslerde 44+1+1), Fortuna Mega otobüslerde standart 54+1+1 (Opsiyonel WC’li otobüslerde 52+1+1) oturma düzeninde; ergonomik koltuklarla yolculuk bir keyiftir.

Rahat ve dinlenmiş bir sürücünün aracı en iyi şekilde kontrol edeceği konusuna önemle ağırlık veren MAN’ın, ergonomik yerleşimi ile araca tamamen hakim olunabilecek şekilde dizayn ettiği şoför bölümü dikkat çekiyor. Ergonomik yerleştirilmiş düğmeler ve kumanda elemanları, katlanabilir kol dayama yeri ve ısıtmalı şoför koltuğu sürüş keyfini arttırıyor. alıntıdır.
-