OTOBÜS TESLİMAT HABERLERİ FİRMA DEĞİŞEN OTOBÜSLER

Sezonda daha kaliteli ve güvenli hizmet vermek için çalışmalarını hızlandıran şehirlerarası otobüs firmaları yeni yatırımlarla filolarına da güç katıyor. Has Otomotiv Metro Turizm ve Kamil Koç Otobüsleri Tic.AŞ bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçülere, Man Kamyon ve Otobüs Tic AŞ’de İnci, Jet, Ulusoy ve Anadolu Seyahat'e teslimatlar gerçekleştirdi.
Sezonda daha kaliteli ve güvenli hizmet vermek için çalışmalarını hızlandıran şehirlerarası otobüs firmaları yeni yatırımlarla filolarına da güç katıyor.  Has Otomotiv Metro Turizm ve Kamil Koç Otobüsleri Tic.AŞ bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçülere, Man Kamyon ve Otobüs Tic AŞ’de İnci, Jet, Ulusoy ve Anadolu Seyahat’e teslimatlar gerçekleştirdi.


Metro Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü İsmail Sevincik’e Travego 15 aracı Has Otomotiv Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun tarafından teslim edildi. Araç teslimatına otobüs sahibi İsmail Sevincik oğlu Erol Sevincik ve araç kaptanı İsmail Delioğlu katıldı. İsmail Sevincik, sezon süresince kaliteli ve güvenli hizmet vermek için araç yenileme yatırımı yaptıklarını kaydetti.
 Kamil Koç Otobüsleri Tic.AŞ bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü Hasan Aslanbay Travego 15 aracını Has Otomotiv Otobüs Satış Danışmanı Remzi Torun’dan teslim aldı. Teslimata Hasan Aslanbay, oğulları Fatih ve Ferhat Aslanbay ile araç kaptanları Hasan Balcı ve Mustafa Yalçıntaşlı katıldı. Hasan  Aslanbay teslimatta yaptığı açıklamada,  bireysel otobüsçülerin yeniliğe yatırım yapması gerekliliğini vurgulayarak “yeni aracımızla yolcularımıza en iyi hizmeti sunacağız” dedi.
 24 araçlık filosunun 21 adedi MAN ve Neoplan olan İnci Turizm, 5 adet Neoplan Tourliner aldı.  MAN Finance tarafından kredilendirilen 5 adet Tourliner otobüsü teslim alan İnci Turizm Genel Müdürü Emre Özer araçların performanslarından çok memnun olduklarını ifade etti. Yeni satın aldıkları araçları en prestijli hatlar olan, Kayseri-Ankara ve Kayseri-İstanbul hatlarında kullanacaklarını belirten Özer ”İkinci el araçlarımızı takasa verip MAN Finance desteğinden yararlandık. Araçlarımızdan oldukça memnunuz, sadece aynı marka araçların model yılını yeniledik” şeklinde konuştu.
 Filosunda Fortuna Mega araçlar da bulunan JET Turizm’in sahibi Enver Bayram ise satın aldıkları 1 adet Starliner’ın yanı sıra bir adet daha Neoplan Starliner siparişi verdiklerini ifade etti.
 Anadolu Seyahat, 2 adet Neoplan Starliner’ı daha bünyesine kattı. Anadolu Seyahat’in filosunda 58 adet araç bulunuyor. Filosundaki araçların 22 adedi Starliner olan Anadolu seyahat yetkilileri müşterilerine kaliteli ve güvenli hizmet vermek hedefiyle yeni yatırımlar yaptıklarını ifade ettiler. 
 Ulusoy tarafından Bodrum’da kullanılacak olan bir adet Neoplan Starliner otobüsü de Mehmet Türkoğlu’na teslim edildi.