Murat Turizm Online Bilet


Elazığ Murat Turizm , seferleri ve otobüs bileti, bilet fiyatları OtobusBiletin.Com da ! Elazığ'a giden otobüs firmaları biletlerini karşılaştırarak online satın alın ...


Başta  Elazığ merkezi olmak  üzere İstanbul  Ankara Kayseri İzmir  Antalya Adana  Osmaniye Malatya  Pınarbaşı
Gürün  Konya Nevşehir  gibi  illerden ve ilçelerden karşılıklı seferlerinin biletlerini sitemiz üzerinden online olarak satın alabilirsiniz.

Elazığ  ilinin  köklü  otobüs firmalarından birisi  olan Murat Turizm kuruluşu  1974  yılında  gerçekleşmiştir.Murat  ismi  Elazığ bölgesinden geçen aynı zamanda  Fırat Nehrinin de kaynağını  oluşturan
Murat Nehrinden gelmektedir.Otobüs firması  kurulumunu  tamamladıktan sonra  ilk  seferlerini  İstanbul ile Ankara'ya  yapmıştır.
Murat Turizm otobüs  işletmesi  ilk  otobüsünüde  Mercedes  Benz  üretimi olan 302  modeli alarak yapmıştır.Firmaya  geçmişten  günümüze  kadar  baktığımızda  hep  Mercedes Benz üretimli  otobüslerin alındığını  görmekteyiz.
403  otobüslerin  en çok  kullanıldığı  zamanda  filosuna  katmış seferlerini  bu otobüsler ile  gerçekleştirmiştir.Günümüze  gelindiğinde ise  Travego  kullanımı  vardır.

Elazığ Murat Turizm  son  teknolojiyi  araçlarında  uygulamıştır.
Bazı  önemli  hizmetleri  sıralayacak  olursak
*Kişiye özel yayın yapan interaktif  koltuk arkası  ekran.
*Kulaklık  ile müzik  yayını
*Araç  içi  sıcak  ve soğuk ikramlar
*İnternet üzerinden online bilet satışı işlemi.
*Tecrübeli  kaptanları 
*Ayrıca  otobüslerde  ki  güvenlik  sistemleri
*Geniş ve  rahat koltuklar

Elazığ Murat Turizm Türkiye'nin Her Yerinden  444 00 23  çağrı merkezi  ile  ulaşabilirsiniz.